top of page

personvern_

rawpixel-782044-unsplash.jpg

Personvernerklæring


Besøker du coworkingoslo.com, gir du Coworking Oslo tilgang til opplysninger om deg. Nedenfor forklarer vi hva slags opplysninger vi lagrer, hvordan vi lagrer det, og hva vi bruker informasjonen til.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden vil på sikt benytte informasjonskapsler slik at vi kan lage en bedre tilpasset nettside for deg. Informasjonskapslene (Cookies), er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du besøker ulike nettsteder.

Avvise og slette informasjonskapsler

Dersom du ikke aksepterer bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn på innstillinger, og avvise disse i nettleseren. Du vil også få en advarsel (pop-up) som forteller deg når nettsiden benytter informasjonskapsler.
 

Webanalyse

Vi jobber med Google Analytics og Facebook Pixel for å analysere bruken av våre nettsider. Dette gjør vi for å hele tiden bli bedre, både på innhold, og på designet av coworkingoslo.com. Vi får blant annet informasjon om hvilke saker som er mest lest, hvor lenge et besøk varer, hva slags enhet du bruker har mm.

Vi anonymiserer alle ip-adresser, og vi kan ikke knytte informasjon om din bruk av nettstedet, til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 2 år etter registrering.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Personopplysninger

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger, ved for eksempel registrering for å motta nyhetsbrev. Grunnlaget for å lagre og behandle opplysningene er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Ønsker du å motta nyhetsbrev, eller tar kontakt med oss gir du fra deg personopplysninger. Personopplysninger vi ber om er gjerne navn, e-postadresse og beskjeden i seg selv. Vi anbefaler aldri å sende detaljerte opplysninger om deg selv eller andre, som personnummer, kortnummer, sensitiv informasjon, og så videre. Det samme gjelder dersom du kontakter oss i en av våre digitale kanaler (Facebook, Instagram e.l).

Dine rettigheter

Du har rett til vite hva som lagres om deg, og du har rett til å bli slettet. Ønsker du oversikt over lagrede personopplysninger eller ønsker at disse skal slettes kan du når som helst kontakte oss på coworkingoslo@gmail.com - med emnefelt: Personvern, eller per post til GC SOME AS, Drammensveien 126, 0277 Oslo.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar nyheter og informasjon på e-post fra oss. 

E-postadressen brukes til å sende deg nyhetsbrev via tjenesten MailChimp eller Wix, og kan også ved samtykke bli brukt av Coworking Oslo på Facebook, Instagram, og andre plattformer for å vise deg tilpassede digitale annonser. Vi gir ikke ut e-postadressen din til andre tredjeparter, eller bruker den til formål du ikke har samtykket til.

I nyhetsbrevet vi sender deg finnes det lenker nederst på siden - for å melde deg av nyhetsbrevet. Du kan få innsyn i all data som er registrert, og kan selv fjerne eller oppdatere opplysningene du tidligere har registrert. E-postadressen din lagres inntil du selv velger å fjerne dataene.

Deling sosiale medier

Når du deler innhold i sosiale medier, legger igjen en kommentar på et bilde, sender DM eller lignende, legger du ut informasjon på en tredjeparts tjeneste. Hvordan denne håndterer personopplysninger reguleres av din avtale med tjenesten. 

Spørreundersøkelser

Vi lagrer ingen opplysninger som kan identifisere deg som person.

Konkurranser eller trekninger

Vi lagrer personopplysninger til konkurransen er avsluttet, eller trekningen utført. Personopplysninger brukes ikke til annet formål enn oppgitt og deles aldri med tredjeparter.

bottom of page